Effektivt boligsalg til en god pris

At sælge sit hus er normalt en dyr affære. Men ikke hos os, for RobinHus gør op med den traditionelle ejendomsmæglers metoder. Vi har tilpasset os det moderne marked og nutidens mulig-heder af hensyn til dig.

For det første sparer vi dig for den del af mæglersalæret, der dækker drift af dyre butikker, stor administration, høje lønninger og svært gennemskuelige aftaler.

Dernæst benytter vi os af, at du som sælger altid vil være den bedste og mest engagerede fremviser, da du naturligvis kender boligen bedst. Vi skærer altså ind til benet og tilbyder et effektivt salg med få omkostninger der bygger på følgende:

• Yderst kompetente ejendomsmæglere
• Effektiv markedsføring på nettet
• Din egen indsats: Du viser selv din bolig frem og sparer samtidigt mange penge på salæret

Enkelt, effektivt og til en god pris.


Fast lavt salær - uanset boligtype

Uanset hvilken bolig du skal sælge, tilbyder vi dig samme faste lave salær på kun 34.995 kr. vejl. inklusive moms.

Det kræver nemlig stort set det samme stykke mæglerarbejde at sælge en lille lejlighed som en stor villa, så vi gør ikke forskel i størrelsen på salæret. RobinHus er et fremsynet koncept, som gerne går nye veje for at sikre dig et effektivt salg til den rigtige pris. Eksempelvis samarbejder vi med professionelle boligstylister, som er specialister i at style boligen så købernes interesse øges og boligen står stærkere i konkurrencen på boligmarkedet.

Du får med andre ord ikke mindre for pengene – vi tilbyder et langt mere nutidigt og moderne produkt.skema